10 безкоштовних ресурсів для навчання креативу та діджиталу

Оновлено: 14 вер 2022 р.

Зібрали українські та міжнародні школи, курси, платформи, академії, які надають українцям вільний доступ до своїх освітніх програм. Зробили фокус на створенні контенту та його розповсюдженні онлайн. Якщо ви у пошуках роботи — читайте нашу добірку 37 ресурсів з пошуку роботи для українок і українців в Європі та світі. Якщо ви у пошуках грантів та резиденцій — читайте нашу добірку 27 програм з підтримки ЄС у сферах культури, мистецтва та креативу.

Boosta Academy

Онлайн-школа від IT-компанії Boosta пропонує освоїти нову діджитал професію на безоплатний курсах. Можна обрати один з напрямків: SEO, SMM, продажі.

New Start in SEO & Linkbuilding

SMM і таргетинг з нуля

Campster

Інтерактивна навчальна онлайн-платформа пропонує безкоштовний доступ до понад 20 курсів із програмування, маркетингу, тайм-менеджменту, іноземних мов, копірайтингу.

Копірайтинг

Інтернет-маркетинг

Adobe Photoshop

Creative Practice

Освітня онлайн-платформа відкрила безоплатний доступ до всіх своїх курсів з дизайну.

Основи дизайну

Графічний дизайн. Композиція

Основи вебдизайну

UX/UI. Проєктування та дизайн інтерфейсів

Робота з Photoshop

Робота з Figma

Робота з After Effects

Робота з Illustrator

Genius.Space

Навчальна онлайн-платформа, де можна опанувати нову професію, надала українцям безкоштовний доступ до всіх своїх курсів. Для початку навчання потрібно обрати один з напрямків і заповнити анкету. Протягом 24-72 годин команда платформи перевірить дані та надішле доступ на e-mail.

SMM-фахівець

SEO-фахівець

РРС-фахівець

РRO-копірайтинг

Комплексний інтернет-маркетинг

Google

Основи цифрового маркетингу з перших рук від тек гегемона.

Meta

Програми з маркетингу для ефективної роботи на всіх платформах тек гіганта: Facebook, Messenger, Instagram and WhatsApp.

Miami Ad School

Знаменита рекламна школа з Маямі у своїй німецькій філії пропонує повну стипендію для українців, що переїхали у Берліні. Навчання проходить за такими креативними напрямками: копірайтинг, графічний дизайн, фотографія, арт-дирекшн, менеджмент соцмереж тощо.

Анонс в Інстаграм

Анонс на сайті

Projector Humanitarium

Соціогуманітарний факультет Projector Institute відкрив доступ до 12 відеокурсів про рекламу, дизайн, літературу, мистецтво, філософію, соціологію. Щоб отримати безкоштовний доступ, натисніть "придбати відеокурс", і вкажіть промокод 0688-5072 в рядку "подарунковий код".

Як працює композиція

Як працює колір

Історія дизайну

Школи світового дизайну

Сучукрліт: тенденції, теми, імена

SendPulse Academy

Курси, тренінги та вебінари від Академії з email-маркетингу, вебаналітики, створення чат-ботів, лендингів, налаштування контекстної реклами, робота з TikTok та YouTube.

Основи email маркетингу

Основи роботи з веб-аналітикою

Основи контекстної реклами

TikTok для бізнесу та особистого бренду

YouTube для бизнеса и личного бренда

Ukrainian Global University

UGU об’єднує провідні навчальні заклади світу, щоб допомогти школярам, студентам, викладачам і науковцям отримати необхідну підтримку та стимулювати подальший розвиток України. Відтепер українці можуть вступати до закордонних університетів та коледжів за спрощеною процедурою, а також отримувати стипендії на навчання. https://uglobal.university

    348
    0