top of page

10 безкоштовних ресурсів для навчання креативу та діджиталу

Оновлено: 14 вер. 2022 р.

Зібрали українські та міжнародні школи, курси, платформи, академії, які надають українцям вільний доступ до своїх освітніх програм. Зробили фокус на створенні контенту та його розповсюдженні онлайн. Якщо ви у пошуках роботи — читайте нашу добірку 37 ресурсів з пошуку роботи для українок і українців в Європі та світі. Якщо ви у пошуках грантів та резиденцій — читайте нашу добірку 27 програм з підтримки ЄС у сферах культури, мистецтва та креативу.


Boosta Academy

Онлайн-школа від IT-компанії Boosta пропонує освоїти нову діджитал професію на безоплатний курсах. Можна обрати один з напрямків: SEO, SMM, продажі.


Campster

Інтерактивна навчальна онлайн-платформа пропонує безкоштовний доступ до понад 20 курсів із програмування, маркетингу, тайм-менеджменту, іноземних мов, копірайтингу.


Creative Practice

Освітня онлайн-платформа відкрила безоплатний доступ до всіх своїх курсів з дизайну.


Genius.Space

Навчальна онлайн-платформа, де можна опанувати нову професію, надала українцям безкоштовний доступ до всіх своїх курсів. Для початку навчання потрібно обрати один з напрямків і заповнити анкету. Протягом 24-72 годин команда платформи перевірить дані та надішле доступ на e-mail.


Google

Основи цифрового маркетингу з перших рук від тек гегемона.


Meta

Програми з маркетингу для ефективної роботи на всіх платформах тек гіганта: Facebook, Messenger, Instagram and WhatsApp.


Miami Ad School

Знаменита рекламна школа з Маямі у своїй німецькій філії пропонує повну стипендію для українців, що переїхали у Берліні. Навчання проходить за такими креативними напрямками: копірайтинг, графічний дизайн, фотографія, арт-дирекшн, менеджмент соцмереж тощо.


Projector Humanitarium

Соціогуманітарний факультет Projector Institute відкрив доступ до 12 відеокурсів про рекламу, дизайн, літературу, мистецтво, філософію, соціологію. Щоб отримати безкоштовний доступ, натисніть "придбати відеокурс", і вкажіть промокод 0688-5072 в рядку "подарунковий код".


SendPulse Academy

Курси, тренінги та вебінари від Академії з email-маркетингу, вебаналітики, створення чат-ботів, лендингів, налаштування контекстної реклами, робота з TikTok та YouTube.


Ukrainian Global University

UGU об’єднує провідні навчальні заклади світу, щоб допомогти школярам, студентам, викладачам і науковцям отримати необхідну підтримку та стимулювати подальший розвиток України. Відтепер українці можуть вступати до закордонних університетів та коледжів за спрощеною процедурою, а також отримувати стипендії на навчання. https://uglobal.university

347 переглядів
bottom of page