top of page

15 веб-сервісів з дизайну

Склали шорт-лист інструментів, які допоможуть створити дизайн, коли потрібно зробити гарно і на вчора, а нема кому. Шаблони, графічні елементи, іконки, стікери, логотипи відомих брендів, фото, відео, векторні зображення, інфографіка, діаграми, звіти, презентації, мокапи, мапи, ілюстрації, колажі та навіть згенеровані ШІ обличчя.


Шаблони, графічні елементи, іконки, стікери, логотипи відомих брендів, фото, відео, векторні зображення, інфографіка, діаграми, звіти, презентації, мокапи, мапи, ілюстрації, колажі та навіть згенеровані ШІ обличчя.

Онлайн і мобільний додаток для дизайну пропонує ряд шаблонів та елементів дизайну для легкого створення постів для соцмереж, коротких відео та веб-сторінок.


Креативна платформ все-в-одному, де є все необхідне для легкого редагування фотографій, створення графічного дизайну та фотоколажів.


Проста у використанні платформа, що дає змогу створювати інтерактивний контент від інфографіки та звітів до лендінгів і електронних книг.


Автоматичне створення дивовижного контенту для соціальних мереж, набори бренд айдентики, продуктові та веб шаблони.


Веб-застосунок з широким вибором шаблонів та елементів дизайну для створення графіки, постів у соціальних мережах, рекламних креативів, звітів та презентацій.


Допоможе створити інфографіку, як у про, бо має потужні функції для створення персоналізованої інфографіки.


Сайт з величезною колекцією іконок та стікерів на різноманітні теми та у різноманітних стилях, плюс логотипи найважливіших брендів.


Тут ви зможете знайти та завантажити найкращі високоякісні фотографії, іконки, дизайни, мокапи, ілюстрації та векторні зображення.


Дозволяє дизайнерам висловлювати свої ідеї, надаючи актуальні елементи дизайну: іконки, векторні ілюстрації, стокові фотографії, згенеровані ШІ обличчя.


Веб-інструмент з широкий вибором функцій і шаблонів для створення графіки, постів у соціальних мережах, колажів, логотипів, банерів, обкладинок.


Веб-сервіс спеціалізується на створенні інфографіки, презентацій та звітів.


Це невеликий веб-додаток для створення арт графіків та діаграм.


Простий редактор дозволяє будь-кому створювати професійні інтерактивні діаграми, звіти, мапи, інфографіки та інше.


Веб-інструмент з гарним вибором готових шаблонів та дизайн елементів для створення постів в соцмережах, рекламних креативів, блогів, імейлів та інфографіки.


Веб-сервіс з графічного дизайну з тисячами безкоштовних шаблонів, графічних елементів, фото, відео та векторних зображень.

74 перегляди
bottom of page