top of page

Кейс: арт-колажі для ZINAIDA

Бриф: створити колажі на основі концептуальних ідей мисткині ZINAIDA, де гармонійно поєднані люди із природою та тваринним світом.


Арт-колажі на основі концептуальних ідей мисткині ZINAIDA, де гармонійно поєднані люди із природою та тваринним світом

ZINAIDA – художниця та культурна діячка. Темами її проєктів є дослідження міфологем, національних архаїчних образів та їхнє втілення в медіумах сучасного мистецтва. Багатьом із них передують безпосередня участь у культурологічних та етнографічних дослідженнях, спілкування з носіями давньолітніх культурних практик.


Наталка Рудник, менеджерка з маркетингу та піару ZINAIDA, шукала дизайнера-колажиста, здатного на тонкому рівні відчувати концепції арт-проєктів та глибоко занурюватися в художню естетику мисткині. Taker | Maker взяв на себе пошук і відбір креаторів відповідно брифу, а також первинні перемовини щодо умов співпраці.


Ідеї колажів: гармонійне поєднання людини із природою та тваринним світом. Це вхід до довіри й взаємодії із тваринами, духами природи та рослинами, спілкування із живим світом природи. Один з колажів було створено для вітання Марини Абрамович, всесвітньо відомої сербської мисткині, що працює в жанрі перформансу. В основі артконцепції – алюзія на добре відому фотографію Марини з ягням. Розроблений колаж був вишитий на кімоно.


Наталка Рудник, менеджерка з маркетингу та піару ZINAIDA: "Я не могла дуже довго знайти гарну людину по колажах. Нам радили людей, але їхні тестові роботи викликали тільки розчарування. На Taker | Maker мені одразу надали декілька варіантів портфоліо. Це було прекрасно! Нам сподобалося декілька профі по колажах. Кожен нам створив щось гарне, з деякими дизайнерами ми працюємо ще й досі".



Зв'язатися з колажисткою, яка співпрацювала з Наталкою над проєктами ZINAIDA, і запросити на проєкт – пишіть Юлі Письменній, pysmenna@gmail.com або одразу заповняйте наш Бриф.

31 перегляд

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page