top of page

Media Systems | Райтер / Піарник

Media Systems, компанія з ефективних медіа рішень, шукає райтера / піарника для підготовки текстів для медіа з подальшим розміщенням готових статей у спеціалізованих виданнях.

Media Systems, компанія з ефективних медіа рішень, шукає райтера / піарника для підготовки текстів для медіа з подальшим розміщенням готових статей у спеціалізованих виданнях.

Бриф клієнта

Вид контенту: статті для медіа / сайту Media Systems та соцмереж Facebook, LinkedIn. Компанія надає всю необхідну інформацію, матеріали, включно з графіками. Надалі клієнт очікує певної креативності, пропозицій та координації подальшого розміщення готових матеріалів на спеціалізованих ресурсах.

Стиль: ділова мова.

Мова: українська.

Тематика: медіа, реклама, маркетинг.

Об'єм: 2500 символів або 350 слів.

Частота: 1 стаття на тиждень.

Формат роботи: дистанційно, щомісячний супровід.

Початок роботи: після тестового завдання.

Гонорар: пропонує райтер.


Тестове завдання

Написати одну статтю на 2500 символів з наданих матеріалів. Оплата — 50% від стандартного гонорару райтера. Клієнт розглядає тестове завдання як можливість для райтера зрозуміти чи є цей напрямок йому цікавим, зрозуміти вартість такої роботи та свою здатність задовольнити очікування компанії.


Про компанію

Media Systems — рекламна агенція повного циклу, що надає ефективні медіа рішення. Місія компанії: системне інтегрування медіа в бізнес-інтереси партнерів. Бачення: комунікації можуть зробити сильнішим будь-який бізнес. Мета: надавати ефективні медіа рішення в кожній важливій для людини категорії.


Рішення, які пропонуємо Media Systems, допомагають будувати кращий робочий світ. Послуги — допомагають формувати знання, довіру та впевненість у майбутньому. Компанія розробляє підходи, які працюють та приносять результат. Роблячи це щодня, Media Systems відіграє важливу роль у створенні кращого світу для людей, партнерів, команди та країни.



Відправити резюме та портфоліо на цю позицію: Юля Письменна, pysmenna@gmail.com

33 перегляди

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page