top of page

12 продюсерів реклами на Taker | Maker

Оновлено: 21 вер. 2021 р.

Taker | Maker склав список рекламних продюсерів, яким можна довірити бюджет на виробництво як бюджетного, так і масштабного відео-проєкту.


Продюсер. Досвід: 9 років. Спеціалізація: музичне відео, кіно, реклама. Була інхауз рісерчером і лінійним продюсером в Esse Production House. Співпрацювала з міжнародними продакшнами Caviar London і French Lab. Особливо пишається музичними відео для бельгійського репера Damso і французького діджея Thylacine. Суперздатність: надихати та мотивувати команду, витримувати стрес і будь-які коментарі, називати речі своїми іменами.


Креативний продюсер, режисер, сценарист. Досвід: 4 роки. Спеціалізація: реклама, музичне відео. Індустрії: FMCG, ритейл, страхування, телеком. Навички: ведення переговорів, підбір команди, написання ефективних і ефектних сценаріїв, просування відео у соцмережах і на медіаплатформах, відео SEO. Як продюсер завоював Гран-прі на міжнародному фестивалі мобільного кіно Velcom SmartFilm. Суперздатність: вигадувати класні історії, створювати проєкти, які в'їдаються у пам'ять.


Креативний продюсер. Досвід: 5 років. Спеціалізація: відео та фото зйомка, менеджмент проєктів. Індустрії: FMCG, мода, державний сектор. Особливо пишається бронзовим левом Каннського фестивалю за проєкт AI Versus у складі команди ISD Group. Навички: зібрати команду мрії під будь-який проєкт з кращих людей і фахівців, яких знає, а якщо не знає, то знає, де їх знайти. Суперздатність: відчуває, на який результат чекають клієнти, вибудовує роботу над проєктом з клієнтами, як з друзями та партнерами.


Продюсер, режисер, сценарист, оператор. Досвід: 4 роки. Спеціалізація: соціальні відео, реклама, корпоративне відео, промо, музичне відео, відео-презентації, мейкінг оф. Індустрії: FMCG, нерухомість, гастро, фарма, телеком, технології, ювелірка, шоу-біз. Працювала як продюсер у продакшн Beloesuhoe. З 2016 року реалізовує відео-проєкти як режисер і продюсер. Суперздатність: бути максимально зібраною, чіткою та сконцентрованою в роботі, при цьому одночасно танцювати та реготати.


Продюсер, режисер. Досвід: 11 років. Спеціалізація: реклама, музичні відео, промо, корпоративне відео, короткометражні фільми, фуд-зйомка, зйомка шоу і заходів. Індустрії: шоу-бізнес, FMCG, технології, гастро, авто, соціальні проєкти. Продюсер і керівник у Best Friends Film Production. Навички: створення та організацію проєктів "під ключ". Суперкоманда заточена під різні завдання і бюджет. Суперздатність: стресостійкість та суперсила заряджати команду енергією і мотивувати.


Продюсер. Досвід: 5 років. Спеціалізація: реклама, кіно і тб-проєкти. Індустрії: FMCG, телеком, фарма, техніка. Продюсер в ESSE Production House. Навички: розробка, планування і реалізація комплексних промо-кампаній, оцінка ефективності їх проведення; прорахунок тендерів, складання кошторисів і бюджетів по проєктам; розвиток бренду "з нуля" для тб-продуктів; організація і супервайзінг будь-яких знімальних процесів від фотосесій до рекламних роликів. Клієнти: Київстар, Моршинська, Перша приватна броварня, Superia Jazz, MacPaw, Samsung, NLO TV.


Продюсер. Досвід: 12 років. Спеціалізація: реклама, музичні відео, тб-серіали, кіно. Індустрії: FMCG, фінанси, мода, шоу-біз. Як продюсер тб-серіалів співпрацював з FILM.UA Group і Star Media Group. Наразі працює продюсером в Anebo Production. Клієнти: Райффайзен Банк Аваль, Nestle, Puma, M1, Seryoga, Dorosh, Poligraff Sharikoff. Суперздатність: наполегливість.


Продюсер. Досвід: 6 років. Спеціалізація: документальне відео, промо, реклама. Зараз продюсер медіа-проєкту Ukraїner. Раніше співпрацювала з такими міжнародними медіа як Die Zeit, Associated Press London, Al Jazeera America, United Nations TV. Була координатором IQ Production на тревел-шоу зі зйомками у 27 країнах у Південній Америці, Азії, Європі та Африці. Навички: організація пре-продакшн та продакшн процесів, розробка маршрутів експедицій, пошук героїв та локацій, набір команди та обладнання, робота з партнерами.


Продюсер. Досвід: 5 років. Спеціалізація: кіно і реклама. Індустрії: FMCG, ритейл, сервіси. У кіновиробництві з 2011 року. Продюсер в ESSE Production House і DGTL RLGN. Була директором з комунікації в Артхаус Трафік та Одеському міжнародному кінофестивалі, керуючим маркетинг-менеджером в Анімаград і FILM.UA Group. Клієнти: Lay’s Ukraine, Uber Ukraine, McDonald’s Ukraine, Samsung Ukraine, Eldorado.ua, Concert.ua, Krisha.kz.


Продюсер. Досвід: 9 років. Спеціалізація: відео та фото зйомка, реклама, промо, кіно. Індустрії: технології, фінанси, FMCG, ритейл. Як сценарист працювала з провідними casual game девелоперами в ERS Game Studios. Була редактором на ТБ-каналі Music Box Ukraine і продюсером у діджитал агенції Aimbulance. З 2018 року працює як продюсер-фрілансер. Клієнти: MasterCard, Pepsi, Сільпо, УкрСибБанк, KFC, Нова пошта, Wog, Raffaello, Activia, OLX, AXE.


Продюсер. Досвід: 7 років. Спеціалізація: реклама, промо. Індустрії: FMCG, електроніка, мода, краса, алкоголь, медицина, авто. Наразі продюсер діджитал продакшну DGTL RLGN. Працювала у рекламній агенції TBWA\Ukraine і відео-продакшнах ESSE Production House та Adrenalin Brothers. Клієнти: Palette, Lay's, Pepsi, Samsung, OLX, Heinz, Helen Marlen, Why Not, Apps, Shake, Eldorado, Uber, Synevo, Depositphoto, Visa, Parimatch.


Продюсер. Досвід: 17 років. Спеціалізація: реклама, кіно, серіали, тб-шоу. Співпрацював з лідерами відео-продакшну: Radioaktive films, Star Media, Toy Pictures, The Martini Shot і багатьма іншими. Навички: розробка концепцій, написання сценаріїв і трітментів, режисура, управління продакшн-проєктами, продюсування, формування бюджету, організація і проведення відеозйомок, управління талантами, відбір локацій, проведення кастингу, контроль монтажу. Суперздатність: зберігати високий темп роботи.


Раніше склали для вас список контент-продюсерів. Клікайте!

70 переглядів
bottom of page