top of page

Кейс: фото та тексти для різдвяної кампанії bæd stories

Оновлено: 14 вер. 2022 р.

Бриф: відзняти предметну фотозйомку бренду рольової білизни та зробити опис різдвяного кампейну для сайту та медіа.


Бриф: відзняти предметну фотозйомку бренду рольової білизни та зробити опис різдвяного кампейну для сайту та медіа.

bæd stories – перший в Україні бренд дизайнерської рольової білизни і костюмів з оригінальними образами. Місія бренду – підкреслити красу та унікальність жіночого тіла, подарувати сміливість та впевненість у собі, надихнути на яскраві експерименти та дослідження власних відчуттів.


Контент-продюсерка бренду була в пошуку креаторів – фотографа та копірайтера, які б відчули естетику та зрозуміли стиль бренду. Її задача була знайти фотографа, який зміг би відзняти предметну фотозйомку для такого доволі складного продукту та копірайтера для опису різдвяної кампанії з відчуттям смаку та естетики. Taker | Maker взяв на себе пошук і відбір обох креаторів відповідно брифу, а також провів первинні перемовини щодо умов співпраці.


Мар‘яна Федчук, контент продюсерка bæd stories:

Відповідь від платформи прийшла наступного дня з уточнюючими запитаннями про дедлайни та завдання для підбору релевантних кандидатів. Наступним листом я вже отримала список спеціалістів з прописаними подробицями та графіком кожного. Структуровано оформлений сайт з описом та портфоліо кожного спеціаліста був найзручнішим форматом для представників бренду при виборі кандидатів. Після затвердження креаторів, я отримала їхні контакти та позитивний досвід з новими для мене спеціалістами. Раджу платформу Taker | Maker для швидкого та якісного пошуку професіоналів під проєкти будь-якої складності ❤️


Зв'язатися з цими фотографом і копірайтером і запросити на проєкт – пишіть Юлі Письменній, pysmenna@gmail.com


Їхній попередній кейс для baed stories – серія предметних фотографій та тексти про нову колекцію для сайту і медіа.



15 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page