top of page

How-to: як отримати максиму від Taker | Maker

Taker | Maker – це веб-сервіс з найму креативних талантів, відібраних вручну. Наші креативники створюють комерційний контент – фото, відео, текст, дизайн – для соцмереж, вебсайтів, блогів бізнесу. Ми будуємо інноваційний сервіс на основі AI/ML технологій, який поєднує креативні таланти з клієнтами не лише на основі портфоліо, але й за софт скілами. У новій статті пояснюємо, як працює наш сервіс.


How-to: як отримати максиму від Taker | Maker

Самостійний пошук

Знайти та обрати потрібного виконавця на Taker | Maker можна самостійно. Для цього можна скористатися пошуком на нашому сайті за ключовими словами. Це можуть бути:

  • індустрія: технології, мода, нерухомість, алкоголь, їжа, краса, авто, мистецтво, розваги, шоубіз

  • професія креатора: фотограф, відеограф, копірайтер, дизайнер, смм-менеджер, маркетолог

  • вид контенту: фото, відео, текст, дизайн, ілюстрація, колаж

  • завдання: зйомка, монтаж, анімація, сайт, сценарій, стратегія, контент-план, слоган, прес-реліз, сео-текст, стаття


У результаті пошуку ви отримаєте список з портфоліо креаторів, які можуть підійти для вирішення вашого завдання. Щоб зв'язатися з цими креаторами та дізнатися про їхні умови співпраці – заповніть Бриф та обов'язково додайте в ньому лінки на портфоліо обраних креаторів.


Якщо пошук не сформував список портфоліо або ви не задоволені результатами пошуку – заповніть Бриф та вкажіть, що вам потрібна рекомендація платформи у виборі креатора.


Послуги, які входять в комісію

Отримавши ваш бриф, ми беремо на себе:

  • підбір виконавця на платформі за вашим брифом;

  • первинні переговори за всіма умовами між вами і креатором;

  • за запитом проводимо відеодзвінки для знайомства з креатором і додаткового обговорення умов, обсягів роботи, допомагаємо відчути один одного на рівні комунікації

  • якщо всім підходять умови один одного і всі готові починати роботу, після оплати комісії платформи, ми надаємо контакти креатора, і ви продовжуєте роботу з креатором напряму

  • якщо виникають складнощі та непередбачені обставини – обидві сторони можуть звернутися до нас на будь-якому етапі співпраці та ми разом знайдемо рішення


Оплата комісії

Комісія платформи складає 10% за проєкт від гонорару креатора. Якщо це щомісячна робота – комісія також складає 10% від гонорару креатора та сплачується клієнтом протягом перших 3-х місяців роботи з креатором.


Якщо сума проєкту чи щомісячної роботи складає менше ніж 10000 грн, у нас діє фіксована комісія 1000 грн за проєкт або за місяць.


Комісія сплачується клієнтом безпосередньо платформі після того, як досягнута домовленість з креатором про співпрацю і до початку вашої спільної роботи. Зазвичай, перед обміном контактами.


Комісія за щомісячну роботу сплачується частинами. Перша частина до початку співпраці, друга і третя – на початку кожного місяця співпраці.


Повернення комісії

Платформа не повертає комісію, якщо клієнт і креатор розпочали роботу. Це пояснюється тим, що ми не знаходимося разом з вами у процесі та не розуміємо, що і коли між вами може піти не так. У будь-якому разі, ми завжди залишаємося на зв'язку. Ви можете звернутися до нас на будь-якому етапі співпраці та ми допоможемо знайти рішення.


Якщо у вас залишилися запитання, будь ласка, зв'яжіться з нашою засновницею телефоном, месенджером, імейлом!

18 переглядів
bottom of page