top of page

Інтерв'ю | Підприємиця і фаундерка Taker | Maker

Оновлено: 20 лип. 2023 р.

Юля Письменна, засновниця онлайн-платформи Taker | Maker, нещодавно закінчила програму менторства Women’s Entrepreneurship EXPO від ООН Жінки разом з іншими 60 підприємицями з 12 країн Європи та Центральної Азії. За результатами програми Юля стала однією з двох жінок, які представлятимуть Україну на міжнародній події Expo Capital Quest у Стамбулі. 24 жінки цих регіонів змагатимуться за увагу та фінансову підтримку міжнародних інвесторів. В інтерв'ю для сайту ООН Жінки Юля поділилася успіхами та челенджами підприємців в Україні.


Юля Письменна, засновниця онлайн-платформи Taker | Maker, нещодавно закінчила програму менторства Women’s Entrepreneurship EXPO від ООН Жінки

Юлія Письменна – підприємиця і засновниця онлайн-платформи Taker | Maker, веб-сервісу, який об’єднує різних професіоналів, які пропонують створення цифрового контенту за запитом для малого та середнього бізнесу. Базуючись в Україні, компанія допомагає своїм клієнтам створювати фотографії, відео, текст і дизайн для соціальних медіа, блогів і веб-сайтів через базу даних понад 200 креаторів контенту, а також діджитал маркетологів, менеджерів з маркетингу в соцмережах і контент продюсерів.


Мені важко знайти співзасновників і наставників, які могли б допомогти мені пройти через злети та падіння під час створення та ведення успішного бізнесу, коли у минулому я запускала бізнес сама, без технічного досвіду.


EXPO став для мене чудовою платформою для демонстрації мого веб-сервісу широкій аудиторії. Це висвітлення допоможе мені отримати нових клієнтів, розширити охоплення та покращити впізнаваність мого бренду. У мене також є неймовірні можливості для спілкування, які можуть привести до нових переваг для бізнесу, співпраці та доступу до нових ринків. Крім того, я мала честь поділитися своїми думками та ідеями з іншими учасницями, що дозволило їм підійти й до свого бізнесу з нової точки зору.


На мою думку, підтримка підприємиць допомагає подолати бар’єри та упередження, які історично заважали жінкам досягти рівних можливостей у веденні бізнесу. Підтримуючи жінок-підприємиць, ми можемо допомогти створити більш різноманітний та інклюзивний бізнес-ландшафт, що може призвести до більшого економічного зростання в кожній країні. Це унікальні перспективи, досвід та ідеї для ділового світу.


Участь в EXPO надала мені унікальну можливість поспілкуватися з людьми та компаніями з різних країн, культур і галузей. Цей досвід розширив мій світогляд і допоміг зрозуміти глобальні тенденції та виклики, а також потенційні можливості для мого бізнесу на інших ринках.


Крім того, я розумію, як важливо бути активною під час таких заходів. Активна участь і залученість дає унікальну можливість продемонструвати бізнес, налагодити контакти з іншими учасниками та учасницями, отримати та поділитися ідеями та трендами.

151 перегляд

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page